Portaalsite maken info

Daarnaast krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de corresponderende startpagina te zien krijgt. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld alvast aan te schaffen. Met een paar gemakkelijke handelingen heeft u het script aan de praat. Men heeft tevens een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

Men heeft rekening met de beveiliging gehouden bij het maken van het startpaginascript. Moedwillig schade aan het systeem doen wordt zo een stuk lastiger. Voldoende beveiliging is van groot belang voor uw startpagina website. Het starten van een eigen startpagina website is daarnaast voor u zonder veel moeite te doen. Lees de pagina Uw moderne portaalsite bouwen door wanneer u meer wilt weten. Doorgaans wordt een dochterpagina rondom een specifiek onderwerp ingericht. De rubrieken op een startpagina kunnen het onderwerp weer verder uitsplitsen.

U voegt gemakkelijk het laatste nieuws toe aan één of meer van uw startpagina’s, op het moment dat u dat wilt. U kunt categorieën verder voorzien van stukjes informatieve tekst. Het aanmaken van een nieuwsblokje is eenvoudig te doen. Verder kunt u stukken tekst op uw startpagina’s aanmaken op het moment dat u dat wilt. Ook kunt u een weerkaartje op één of meer startpagina’s plaatsen.
Free Web Hosting