Wil je een eigen advertentie site runnen?

Op verschillende manieren is aan adverteerders te verdienen. Bezoekers kunnen melding van verdachte advertenties doen. Het is gemakkelijk om met een dergelijk script een eigen advertentie website te starten. Een advertentie website kunt u met gebruik van een handig PHP script vrij eenvoudig in elkaar zetten.

Wilt u direct een dergelijk script aanschaffen? Over een advertentie script kunt u via Uitgebreide marktplaats maken meer te weten komen. Met het script dat op die pagina wordt genoemd, kan men zeer eenvoudig een eigen marktplaats beginnen. Een advertentie website maken kan ook door zelf een PHP script te ontwikkelen. Maar dan zult u na enige tijd pas een werkend script hebben. Zonder technische kennis kunt u met behulp van een dergelijk script een advertentie website in elkaar zetten. Zodat u meteen met uw eigen advertentie website kunt beginnen.

Als u dat wilt dan kunt u het script na een instelbaar aantal dagen een e-mail laten sturen naar de adverteerder, waarin wordt aangeboden om een advertentie weer bovenaan te plaatsen. Zo kunt u ervoor zorgen dat men actief blijft op uw site. Men heeft het script zo gemaakt dat er zelfs een marktplaats mee te beginnen is door iemand die geen verstand heeft van de techniek. Het alternatief is zelf een script ontwikkelen. Dit kost erg veel tijd. Daarom is het in het artikel genoemde script het beste alternatief voor een eigen marktplaats beginnen.
Free Web Hosting