Professioneel een moderne portaal website beheren

Bent u in het bezit van een startpagina website, dan kunt u gemakkelijk backlinks verkopen aan website eigenaren. De link zal meteen toegevoegd worden aan de website na een succesvolle betaling. Na een succesvolle betaling zal de link zonder uw tussenkomst op de website geplaatst worden.

Met behulp van affiliate banners kunt u heel gemakkelijk iets bijverdienen aan uw startpagina website. U kunt ook links verkopen en daarmee inkomsten genereren. Hierbij verloopt de betaling voor de link via de website.

U kunt de website heel makkelijk aanpassen met behulp van het bijgevoegde beheerpaneel. De kleuren van de site zijn heel gemakkelijk te wijzigen met het beheerpaneel. Tevens kunt u met het beheerpaneel banners plaatsen op de website. Met een daarvoor bedoeld PHP script kunt u gemakkelijk een eigen startpagina website realiseren. Meer informatie daarover is te vinden op startpagina aanmaken.

Extra inkomen kan met behulp van affiliate banners worden verdiend. U kunt verder inkomen genereren door backlinks te verkopen. Hierbij verloopt de betaling voor de link via de website.

De installatie kan heel gemakkelijk worden doorlopen. Tijdens de installatie heeft u zelf de mogelijkheid om een username en een password in te vullen welke u later weer kunt gebruiken om de site te beheren. Op diverse wijzen kunt u zorgen voor een hogere positie in Google. Meestal gaat het daarbij om het verkrijgen van meer links naar uw website. Elke link kan worden gezien als een stem voor uw site. De waardering door zoekmachines is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de backlinks.
Free Web Hosting