Beheer van een linkpagina

Wilt u online meer zichtbaar zijn, dan is het aanmaken van een startpagina een goede optie. Uiteraard is een volledige startpagina website ook mogelijk. In dit artikel leest u over beide opties meer. Er is een scala aan argumenten te bedenken waarom het ene beter is dan het andere. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een startpagina website hebben en op een aantal gratis sites een eigen startpagina. U kunt de opties simpelweg combineren.

Het is op diverse sites mogelijk om uw eigen gratis startpagina aan te maken. U heeft dan echter niet in de hand hoe lang uw startpagina in de lucht blijft. Men kan zomaar besluiten om te stoppen met de volledige website. Alle dochterpagina’s gaan dan ook offline. Aan de andere kant is het zo dat uw startpagina zomaar kan worden verwijderd. Er geldt soms een minimumeis voor wat betreft het aantal links op uw nieuwe startpagina. Doet u dat niet, dan gaat de startpagina offline na enige tijd.

Het artikel Uw nieuwe startpagina maken bevat goede informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Het helpt u om voorbereid te werk te gaan. Door de juiste dingen te doen, kunt u uw startpagina onderscheidend maken. Om een goede startpagina te maken, is het maar beter om beslagen ten ijs te komen.

Uw eigen startpagina website maken is ook mogelijk. Graag zelfs, want er is momenteel weinig variatie qua startpagina scripts. Kiest u voor deze optie, dan krijgt u zelf de controle over de volledige startpagina website. Er kan een voorkeur bestaan voor veel informatieve tekst en een beperkt aantal links op een startpagina. Wanneer er een minimumeis van 30 links geldt, dan is het niet mogelijk om op deze manier te werk te gaan. Wanneer u een eigen startpagina website heeft is er niemand die een dergelijke minimumeis bij u kan neerleggen. Daarbij kan een startpagina met 10 links naar goede artikelen waardevoller zijn dan een startpagina met 20 links naar slechte artikelen.
Free Web Hosting