Bouw uw eigen portaalsite

U kunt startpagina’s nog altijd goed voor linkbuilding inzetten. Men maakt daar dan ook gretig gebruik van. Zo veel worden startpagina’s gebruikt dat er Nederlandstalige PHP scripts bestaan waarmee u zelf een startpagina website kunt bouwen. U kunt meer lezen op Startpagina script indien u wel benieuwd bent naar zulke startpagina scripts. Hoe u een dergelijk script in uw bezit kunt krijgen, leest u op die pagina.

Het startpagina script leent zich prima voor het genereren van online inkomsten. Het startpaginascript bevat functies die u helpen bij het verkopen van backlinks op uw startpagina website. De prijs van een link is in de beheergedeelte heel makkelijk in te stellen. Via de betaalkoppeling ontvangt u met gemak online betalingen.

Binnen een mum van tijd heeft u 1 of meer banners toegevoegd. Ook kunt u custom code invoeren voor een banner. Het zal u verbazen hoe simpel u dat regelt.

Startpagina’s zijn uitermate uitstekend voor linkbuilding. Op een startpagina website zult u een aantal dochterpagina’s aantreffen. Er kan per individuele dochterpagina een subdomein gekoppeld worden. U kunt zelf dit subdomein kiezen op het moment dat u een nieuwe startpagina maakt. U kunt op deze wijze de dochterpagina’s opbouwen rondom een bepaald zoekwoord. Per afzonderlijke categorie op een startpagina kunt u een stuk tekst plaatsen over het betreffende thema.

U kon het hierboven reeds lezen. Extra widgets toevoegen is een optie die u steeds vaker ziet. In eerste instantie is het niet moeilijk om het meest recente nieuws toe te voegen. Een weerkaart aanmaken is een andere optie. Met het script kunt u een dergelijke widget enorm eenvoudig op 1 of meer startpagina’s aanmaken. Er is geen speciale kennis nodig. Het is uiterst gemakkelijk om het kleurschema naar uw eigen smaak aan te passen.
Free Web Hosting