Een nieuwe startpagina online zetten

Een startpagina kunt u beschouwen als een online catalogus. Een dochterpagina heeft doorgaans zijn eigen subdomein. Deze dochterpagina’s hebben allemaal een eigen onderwerp. Een nieuwe startpagina maakt u gratis aan. Websites hiervoor kunt u in Google zonder al te veel moeite vinden.

Het is niet verplicht om uw gehele startpagina rond een enkel onderwerp in te richten. U mag namelijk best een favorieten startpagina maken. Daarop staan vaak links naar verschillende onderwerpen. Aan te raden is om u per rubriek op slechts een enkel onderwerp te richten.

Meer informatie over eigen startpagina maken kunt u op startpagina script vinden. Het bevat ook tips om de kwaliteit van uw pagina hoog te houden. Een startpaginascript kan u helpen bij het opzetten van een eigen startpagina website. Het is niet lang geleden dat er nog een modern script hiervoor is uitgekomen. Moet u dit zelf bouwen, dan kost dit u veel tijd. Een startpaginascript lost veel dingen waar u dan tegenaan zou lopen, al voor u op.

Het plaatsen van relevante links zorgt dat de startpagina interessant is voor de zoekmachines. Vandaag de dag is het onderscheid maken belangrijk. Het is zinvol om naast links ook wat tekst en afbeeldingen op uw startpagina te plaatsen. Vaak plaatst men namelijk alleen maar links. U kunt uw startpagina uniek maken door het anders aan te pakken dan de rest.

Het plaatsen van banners of advertenties is het overwegen waard wanneer het goed loopt met de hoeveelheid bezoekers. Hier zijn diverse mogelijkheden voor. Komen er veel bezoekers op uw pagina, dan is het zeker interessant om hier eens over na te denken.
Free Web Hosting