Nieuws FBME Bank

Momenteel gaat het met de FBME bank in Tanzania en in Cyprus niet goed. De Federal Bank of the Middle East staat al enige tijd onder bewind. Bepaalde activiteiten zijn gestaakt. Ook zijn er onderdelen van het bedrijf gesloten. Met een dagelijks limiet is het voor klanten mogelijk geld op te nemen.

FinCEN heeft een rapport opgesteld waaruit blijkt dat FBME Bank dubieuze klanten aantrekt. Hierbij kan worden gedacht aan criminele organisaties. Het rapport van FinCEN in 2014 heeft tot gevolg gehad dat FBME Bank onder bewindvoering is geplaatst.

De sanctie heeft ervoor gezorgd dat mensen hun geld willen opnemen en er nauwelijks geld meer binnenkomt bij de bank. Het is de vraag hoe lang FBME Bank kan blijven voortbestaan als er straks geen inkomsten meer zijn. Verder is het lastig om door de klantenservice van FBME Bank geholpen te worden.

Wilt u op de hoogte blijven, dan is FBME administrator rules out loyalty scheme payment before court ruling een interessante tekst. In het artikel kunt u ook leren over mogelijke stappen die u kunt nemen mocht u zelf klant van FBME Bank zijn.
Free Web Hosting