Een eigen advertentiesite runnen

Op verschillende manieren is aan adverteerders te verdienen. Bij iedere advertentie is een reactieformulier gemakkelijk tevoorschijn te halen. Een dergelijk script maakt het beginnen van een eigen advertentiewebsite zeer eenvoudig. Er is een handig PHP script op de markt om u bij het bouwen van een eigen marktplaats te ondersteunen.

U kunt adverteerders laten betalen voor de plaatsing van advertenties in door u aangemaakte rubrieken. Bij commerciële rubrieken is dit op veel advertenties websites het geval. Bedrijven hebben geld over voor het plaatsen van advertenties op een goede marktplaats website. U kunt tevens verdienen aan de zogeheten topadvertenties op uw marktplaats website. Men kan dan voor een vast bedrag een bepaald aantal dagen bovenaan staan met de advertentie. Een script met deze functionaliteiten kunt u aanschaffen via de link die u op Wil je een marktplaats runnen? kunt vinden.

Het is mogelijk om het script na een bepaalde tijd een e-mail te laten sturen naar adverteerders. In de e-mail wordt de optie geboden om een advertentie weer bovenaan het overzicht te laten weergeven. U heeft de mogelijkheid om tijdens de installatie de inloggegevens van het beheeraccount te kiezen. Het beginnen van een eigen marktplaats is vandaag de dag vrij eenvoudig. Bezoekers kunnen eventueel een klacht over een adverteerder indienen.

U kunt met dit account op een later tijdstip in de beheeromgeving inloggen. Het is ook niet per se nodig om iets te weten over websites maken om via de beheeromgeving aanpassingen te doen aan uw marktplaats website. Wat fijn aan een kant en klaar script is, is dat de noodzaak van het zelf programmeren er niet meer is. Ook hoeft u niet meer zelf een programmeur in te schakelen om het programmeerwerk te doen. De programmeurs hebben de belangrijkste werkzaamheden reeds voor u gedaan.
Free Web Hosting