Maak een mobielvriendelijke startpagina website

U kunt op startpagina’s links naar uw website plaatsen en dit maakt ze behoorlijk nuttig. Op een groot aantal sites is het maken van startpagina links vast gratis te doen. Een andere mogelijkheid is het starten van uw eigen startpagina website. Dit zal zeker bijdragen aan een betere positionering in Google. Geld verdienen met uw eigen startpagina website is bovendien mogelijk. Zo verdient u de kosten voor hosting en het script simpel terug. Het aanmaken van een RSS feed aan één van uw startpagina’s is een fluitje van een cent. Zo kunt u het laatste nieuws tonen aan uw bezoekers. Over diverse onderwerpen zijn er RSS feeds te vinden. Passend nieuws bij een dochterpagina tonen wordt zo mogelijk.

Raadpleeg wanneer een dergelijk script u wel handig lijkt. De aanschafkosten van een startpaginascript verdient u terug met de verkoop van links. U kunt per afzonderlijke link categorie de kleuren aanpassen. Het is uiterst eenvoudig om een nieuwe link rubriek toe te voegen. Registreren op uw website is daarbij mogelijk met behulp van een registratieformulier. Dit geeft bezoekers de optie om zelf een startpagina aan te maken. Bij het toevoegen van een startpagina kan de bezoeker zelf het gewenste subdomein opgeven. Tevens kan men een titel en een beschrijving invoeren.

Daarbij kunnen per startpagina dochter de voor de zoekmachine relevante velden worden ingevuld. Op deze manier koppelt u de dochterpagina’s aan de juiste zoekwoorden. Iedere startpagina kan volgens een unieke stijl worden ingericht. Compleet bovenin uw website kunt u eventueel nog een Adsense blokje kwijt. U kunt er daarbij voor kiezen om een banner te tonen. Dit kan uitstekend in de vorm van een affiliate banner. De bannerruimte voor een reeds bedrag verhuren is eveneens een optie. Een wijze keuze indien u graag zekerheid in uw inkomsten heeft. De periode en het te ontvangen bedrag liggen dan vast.
Free Web Hosting