Wil je een eigen advertentie website runnen?

Met behulp van een PHP script kunt u zelf een advertentiewebsite maken. Met behulp van een beheerpaneel kunt u advertenties aanmaken en bewerken. U gebruikt het beheerscherm om een advertentie aan te maken. Na het aanmaken van een advertentie kan een advertentie worden gewijzigd of verwijderd.

Het zal een hoop tijd schelen wanneer u een bestaand advertentie script koopt. Wilt u meer weten over een kant en klaar script voor het samenstellen van uw eigen marktplaats, dan kunt u marktplaats script raadplegen. Er is een kleine kans dat er een geheel nieuw script kan worden ontwikkeld voor dezelfde prijs.

Bij een reeds bestaand marktplaats CMS script zal er ook meer duidelijkheid zijn over de geleverde support. Voor het wijzigen van de layout is geen enkele kennis nodig van HTML en CSS. De layoutcode is al voor u ontwikkeld. Vanaf een centraal gelegen beheerpaneel kunt u de kleuren van uw website eenvoudig wijzigen.

U kunt tussen de advertenties door verschillende banners plaatsen. Voor de extra opties zoals het tonen van een telefoonnummer of een website bij een advertentie, kunt u ook geld rekenen.
Free Web Hosting