Professioneel een nieuwe portaalwebsite runnen

Wanneer u zelf geen product heeft, kunt u de producten van anderen verkopen. Dit zal meestal op basis van een vergoeding per verkoop gebeuren. Aanmelding hiervoor is bij een aantal affiliate netwerken mogelijk. Een eigen startpagina website is daar erg geschikt voor. We raden u aan om deze pagina goed door te lezen als u hier wel oor naar heeft.

U kunt Eigen startpagina raadplegen wanneer u meer over een eigen startpagina website wilt weten. Het toevoegen van affiliate links aan uw startpagina’s is kinderspel. Een affiliate website bouwen is zo heel gemakkelijk te doen. U heeft met een startpagina website echter meer invloed op de uitstraling. Het plaatsen van informatieve teksten is bijvoorbeeld een mogelijkheid. Naast affiliate links kunt u uiteraard ook reguliere links naar informatieve websites plaatsen.

Met een eigen startpagina website kunt u heel gemakkelijk linkbuilding aanbieden. Dit is een andere inkomstenbron die aan te boren is. Er zullen hier doorgaans faciliteiten voor worden geboden door het script. Welk bedrag u voor linkplaatsing vraagt, kunt u helemaal zelf bepalen. Vanuit iedere dochterpagina is het formulier voor link aanmelding eenvoudig te bereiken.

Het is niet lastig om het zo in te stellen dat banners worden afgewisseld. U kunt instellen welke banners op welke plek getoond mogen worden. Het is overigens geen enkel probleem om eigen banners toe te voegen aan uw startpagina website. Ook als u een Google Adsense blokje wilt toevoegen aan uw startpagina website, dan is dat mogelijk. Het script geeft verder de mogelijkheid om RSS feeds snel toe te voegen.

Omdat het script met een beheeromgeving wordt geleverd, hoeft u zelf nauwelijk iets van HTML te weten. Men heeft ervoor gezorgd dat het zo gemakkelijk mogelijk is om met het PHP script te werken. Subdomeinen werken direct zonder dat u daarvoor mappen hoeft aan te maken.

U kunt bezoekers de mogelijkheid geven een eigen startpagina te maken als u dat wilt. Bezoekers kunnen dan een aanmeldformulier op uw website invullen. Het beheergedeelte wordt met behulp van een PHP inlogsysteem afgeschermd. Met het eigen account kan men op de beheeromgeving inloggen en een eigen startpagina beginnen.
Free Web Hosting