Gemakkelijk uw bookmarks online op een rijtje

Heeft u altijd al een eigen startpagina site willen beginnen, dan kan dat met een speciaal script. Hierbij is het aantal pagina’s dat op de website kan worden aangemaakt ongelimiteerd. Er is op uw website een formulier aanwezig waarmee bezoekers een account kunnen aanmaken voor het beheer van een eigen dochterpagina.

Over het script waarmee een dergelijke site te bouwen is, staat meer informatie op de pagina startpagina maken. Bookmarks worden geplaatst binnen de op de pagina aanwezige rubrieken. Naast links kunnen er ook andere widgets geplaatst worden, zoals een nieuwsblok. Het betreffende script is niet al te oud. U zult meer van zulke scripts kunnen vinden, maar vaak zijn deze scripts niet aangepast op de eisen van deze tijd. Het script maakt de pagina’s responsive, zodat u ook op de mobiele telefoon de website kunt bekijken.

Online inkomsten generen is ook prima te doen met dit PHP script. Het geld verdienen kan bijvoorbeeld met de verkoop van links. Via 1 van de schermen in de beheeromgeving kunt u eenvoudig het bedrag instellen dat u vraagt voor linkplaatsing. Het script is voorzien van een betaalkoppeling. Door middel van deze koppeling kunnen bezoekers makkelijk voor een backlink betalen. De backlink wordt automatisch na de betaling toegevoegd aan uw website. Het is dus niet nodig om handmatig een backlink waarvoor is betaald, te plaatsen.

Het script kan makkelijk op uw hosting worden geïnstalleerd. De meeste pakketten zullen moeiteloos PHP scripts draaien. Ook is het script eenvoudig via de scripttaal PHP uit te breiden met extra functies.
Free Web Hosting