Uw favoriete websites op een rijtje

Met het juiste script is het heel makkelijk om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Een link naar een pagina met informatie over het script kunt u vinden op de hierna vermelde website. Er zit een beheeromgeving bij het softwarepakket. Daarmee kunt u uw eigen website beheren. Men kan zich aanmelden op uw website met behulp van een aanmeldformulier. Via een eigen account kunnen paginabeheerders een eigen startpagina beginnen.

Kunt u een dergelijk script wel gebruiken? Dan kunt u de pagina eigen startpagina samenstellen eens bekijken. Een link naar de aanbieder van dit uiterst nuttige script is daar ook te vinden. Nadat u het script heeft aangeschaft, kunt u het direct downloaden. Instructies voor bij het gebruik van dit nuttige script kunt u tevens op de website vinden. Er is tevens eenvoudig ondersteuning bij het gebruik van dit script te krijgen. Een eigen startpagina kan volledig worden ingericht door een beheerder.

Een beheerder kan diverse rubrieken aanmaken op zijn eigen startpagina, waarbinnen de links kunnen worden geplaatst. Een beheerder kan zijn eigen dochterpagina volledig inrichten naar zijn eigen smaak. Met uw eigen website is het verder mogelijk om een passief inkomen te generen. Wanneer u het script gedownload heeft, kunt u de bestanden heel makkelijk plaatsen op de webserver. Verder kan een installatieprogramma worden gebruikt voor het configureren van de tool. De gegevens die nodig zijn voor het correct functioneren van de website, kunnen tijdens de installatie ingevoerd worden. Kies bijvoorbeeld een titel die beschrijvend is voor uw nieuwe website. Verder kunt u de gegevens voor de zoekmachines eenvoudig invoeren gedurende de installatie.

Links verkopen via de website gaat uiterst makkelijk. Iemand die een link aanmeldt, kan online voor de link betalen. De link wordt na de betaling direct op de website geplaatst. Voor een link op een gewone dochterpagina kan een ander bedrag gerekend worden dan een link op de homepage.
Free Web Hosting