Maak uw nieuwe portaalsite

Houdt u zich bezig met linkbuilding, dan is een startpagina script waarschijnlijk interessant voor u. Het is met zo een script mogelijk om iedere afzonderlijke startpagina aan een eigen subdomein te koppelen. Daarbij kunt u belangrijke zoektermen opnemen in het subdomein van een startpagina.

Over een redelijk betaalbaar startpagina script is op hoe maak ik een startpagina meer te lezen. Men heeft voor de ontwikkeling van het script van PHP gebruikgemaakt. Alle website content zal in een database worden opgeslagen. Bezoekers kunnen een registratieformulier invullen waarna ze een eigen gebruikersaccount krijgen. Bij het samenstellen van een eigen startpagina kan men niet alleen links plaatsen, maar ook verschillende widgets kunnen eenvoudig worden geplaatst.

Banners die u toevoegt zullen op de gehele website worden weergegeven. U kunt met deze banners uw eigen producten promoten of affiliate banners plaatsen. Banners kunnen desgewenst worden afgewisseld. Bannerrotatie wordt dat ook wel genoemd. Zo een banner kunt u op verschillende plaatsen binnen het template toevoegen.

Een wachtwoord kan kwijtraken. Via uw website kan een beheerder gemakkelijk een wachtwoordherstel aanvragen. De instructies voor een wachtwoordherstel worden verstuurd naar het e-mailadres dat gekoppeld is aan het account van de betreffende beheerder. Dit e-mailadres vult men tijdens de aanmelding op uw startpagina website in.

Men heeft een afzonderlijke dochterpagina vaak ingericht rondom een specifiek onderwerp. Men zal grotendeels links over datzelfde onderwerp plaatsen op een startpagina. Het is op iedere startpagina mogelijk om een aantal linkcategorieën toe te voegen. De materie kan met behulp van rubrieken weer in deelonderwerpen worden opgesplitst. Binnen deze rubrieken plaatst men de links op een dochterpagina.
Free Web Hosting