Verhoog uw inkomen met een affiliate shop

Weet u niet waar u moet starten voor het bouwen van een affiliate shop? U kunt met behulp van de link in dit artikel een PHP script voor affiliate marketing downloaden. Omdat het script is voorzien van een beheeromgeving is het doorvoeren van wijzigingen heel gemakkelijk. Een handleiding vindt u op de website van de webdeveloper van het PHP script.

Zo kunt u verder starten met affiliate marketing in het geval dat u zelf niet veel van programmeren afweet. U kunt uw tijd zo richten op andere dingen, zoals het selecteren van de beste feeds. Het beheer van uw site kunt u vanaf iedere denkbare plek doen. Dit betekent dat u lekker vanaf het strand kunt werken wanneer u dat zou willen. Affiliate marketing geeft u de optie om wederkerende inkomsten te genereren. U kunt daarnaast aan de website geld verdienen op momenten dat u er niet direct mee bezig bent.

Het script dat op affiliate webshop wordt aangeboden bevat alle benodigde functionaliteiten om een affiliate shop te starten. Heeft u vast webhosting, dan kunt u op deze pagina alleen het PHP script kopen. Daarnaast kunt u een hostingpakket samen met het script aanschaffen, als u nog geen hosting heeft.

Wilt u daarnaast daarnaast direct een domein en webhosting aanschaffen, dan kan dat ook.
Free Web Hosting