Uw eigen startpagina samenstellen

Mogelijk heeft u de behoefte aan meer mensen die u online kunnen vinden. Startpagina’s kunnen helpen om uw zakelijke website beter vindbaar te maken. Een andere mogelijkheid is zelf een startpagina website op touw zetten waarop u uw website(s) gaat promoten. De ene mogelijkheid sluit hierbij de andere niet uit. Een dochterpagina is op een groot aantal sites gratis aan te maken.

U weet dan echter niet hoelang uw pagina blijft bestaan. De startpagina waar u veel tijd in gestoken heeft, kan immers zomaar verwijderd worden door de beheerder. Soms stelt men als voorwaarde dat u bijvoorbeeld minimaal twintig links toevoegt. Voldoet uw pagina niet aan die voorwaarde, dan kan deze op een bepaald ogenblik worden verwijderd.

De pagina Eigen startpagina online zetten kunt u doornemen als u meer kennis over dit onderwerp wilt vergaren. Een aanrader wanneer u een goede startpagina wilt opzetten. In feite zijn alle andere startpagina’s uw concurrent. Binnen slechts enkele seconden weet de bezoeker of hij op de pagina gaat blijven. Interessanter maken van de startpagina kan met het toevoegen van informatieve teksten en videomateriaal.

Het is ook mogelijk een hele startpagina website samen te stellen. Over de gehele website heeft u dan de volledige controle. Er kan dan geen dochterpagina door iemand anders worden verwijderd. Het kan zijn dat u juist een paar goede links wilt plaatsen. Met een goede tekst erbij op uw startpagina. Aan een voorwaarde om minimaal 20 links toe te voegen, kan dan niet worden voldaan. U heeft volledige controle over de indeling dus aan een dergelijke voorwaarde zit u dan niet vast.
Free Web Hosting