Uw moderne startpagina website maken

Zoals de naam vast zegt bestaat een startpagina website voornamelijk uit startpagina’s. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de juiste startpagina in zijn venster krijgt. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. Een startpagina script is niet duur. Het systeem installeren is niet moeilijk. Het startpaginascript is tevens van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

Een startpagina script moet u zien als een beheerprogramma voor uw startpagina website. Het betreft programmatuur die u op uw webhosting pakket plaatst. De broncode van het script controleert bij ieder websitebezoek welk subdomein wordt aangesproken. De PHP code zoekt vervolgens de corresponderende pagina inhoud en toont die aan de bezoeker. Zo zal de browser de correcte dochterpagina tonen aan de bezoeker. Het is helemaal niet nodig om zelf iets te ontwikkelen. Het artikel Ontwikkel je eigen portaalsite kunt u lezen in het geval dat u wel benieuwd bent naar zo een script. U zult dan niet meer veel tijd kwijt zijn aan zelf een startpagina script bouwen. U hoeft niet te wachten tot een webprogrammeur klaar is met het programmeerwerk.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website gemakkelijk te doen zijn. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geïnstalleerd. De broncode van het script controleert bij ieder websitebezoek welk subdomein wordt aangeroepen. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker.
Free Web Hosting