Het opzetten van je eigen startpagina website

Het is niet heel moeilijk om zelf een startpagina website samen te stellen. Van een startpagina script gebruik maken hiervoor is wel aan te raden. Met een ondersteunend PHP script is er zelfs geen kennis van websites maken nodig. Iemand die geen verstand van de techniek heeft zou vrij eenvoudig overweg moeten kunnen met het script.

Het artikel Startpagina script installatie is een goed startpagina als u meer wilt weten over zo een script. Dat artikel bevat een verwijzing naar een site waar een dergelijk script te koop is. Een startpagina website opzetten is heel eenvoudig te doen met zo een script. De bedoeling is dat de bestanden naar uw webruimte worden gekopieerd. Wilt u dat uw website via een mooie domeinnaam te bereiken is, dan dient u deze domeinnaam te registreren.

Het is mogelijk om meerdere startpagina’s aan te maken op uw website. Vaak gaat een dochterpagina over een enkel onderwerp. De mogelijkheid om zelf het subdomein van een nieuwe dochterpagina in te vullen is erg handig. Het is namelijk mogelijk om belangrijke zoekwoorden in het subdomein op te nemen. Per losse startpagina kunt u verder de belangrijkste zoektermen instellen.

Het registreren op uw website kan men doen via een registratieformulier aan de voorkant van uw website. Men kan via het aangemaakte account een eigen startpagina aanmelden. Met een eigen account maakt men de nieuwe startpagina heel gemakkelijk aan. Het gaat niet alleen om links die makkelijk toe te voegen zijn. Het is ook mogelijk om diverse widgets te plaatsen. In het beheerpaneel zijn per afzonderlijke dochterpagina de belangrijkste zoektermen in te stellen.

Een beheeraccount geeft u niet alleen de rechten om dochterpagina’s aan te passen, maar ook de algemene instellingen van uw startpagina website. Zo heeft u de mogelijkheid om banners toe te voegen die op iedere pagina worden weergegeven. Binnen een mum van tijd heeft u alle kleuren naar wens aangepast. Het script koppelt zelf een aanvraag aan het juiste subdomein. Aan de hand hiervan zal worden bepaald welke gegevens uit de database nodig zijn en aan de bezoeker getoond zullen worden.
Free Web Hosting