Je marktplaats makkelijk starten

Een eigen advertentie website bouwen kan op een eenvoudige met een advertentie script. Hier leest u meer over de opties die een advertentie script u te bieden heeft. Zelf programmeren is zo niet meer nodig. Doorgaans gaat men met een eigen advertentie website aan de slag om online inkomsten te genereren. Een marktplaats script biedt verschillende opties voor het online verdienen van geld.

Het kan heel winstgevend zijn om uw eigen marktplaats te beginnen. Een script dat u bovendien kan ondersteunen, daar wordt op de pagina Een advertentie website goedkoop bouwen meer over verteld. Verstand van de techniek is bovendien geenszins vereist. Een reeds bestaand script bevat de functionaliteiten die u voor een eigen marktplaats nodig heeft. Een gemakkelijk te gebruiken beheerpaneel is onderdeel van het script. U kunt via het beheergedeelte gemakkelijk wijzigingen aan uw advertentie website doorvoeren.

Als u wilt kunt u banners op uw advertentie website plaatsen. Het toevoegen van een Adsense blokje is behoorlijk eenvoudig. U kunt er tevens voor kiezen om affiliate banners te plaatsen. Omdat het script voorzien is van banner rotatie kunt u banners afwisselen.

Het gaat om een zoekmachinevriendelijk marktplaats PHP script. De relevante gegevens voor de zoekmachines zijn gedurende de installatie in te vullen. Deze metagegevens op een later tijdstip wijzigen kan makkelijk met behulp van het beheerpaneel. Tevens kunt u zoekwoorden en een beschrijving voor de verschillende categorieën op uw advertentie website invullen. De 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, zijn in een “Laatst bekeken” blokje te zien.
Free Web Hosting