Snel een eigen portaalsite ontwikkelen

Voor online marketing kan een startpagina website uitermate handig zijn. Zo een website is een grote verzameling van backlinks. Links dragen bij aan een betere positie in de zoekresultaten van diverse zoekmachines. U richt de links heel eenvoudig per thema in op een startpagina website. Per dochterpagina kan er doorgaans een subdomein worden gekozen. Naast het subdomein kunt u per dochterpagina vaak ook de belangrijkste zoekwoorden opgeven. Op een startpagina kunt u gebruik maken van rubrieken om de links naar deelthema te groeperen.

U kunt online meer hierover lezen. Zo is Eigen startpagina een erg informatief artikel. Er zijn scripts verkrijgbaar waarmee eenvoudig een startpagina website te bouwen is. Met zo een script hoeft u niet meer zelf te programmeren. Zo een PHP script dient u te installeren op uw webhosting pakket, waarna er een startpagina website beschikbaar komt.

Ook kunt u linkbuilding aanbieden via uw startpagina website. Dat zal niet lastig zijn als u een professioneel script gebruikt. Meestal is dit een functionaliteit die in het script zit. Welk tarief u voor linkplaatsing rekent, is eenvoudig in te stellen in het beheergedeelte. Vanuit iedere dochterpagina is het formulier voor link aanmelding eenvoudig te bereiken.

Affiliate banners op uw website kunnen worden geroteerd. U kunt instellen welke banners op welke plek getoond mogen worden. Wilt u eigen banners toevoegen, dan is dat geen enkel probleem. Verder kunt u natuurlijk een Google Adsense blokje toevoegen. Variëren en kijken wat het beste voor u werkt, is dus prima mogelijk.

Als u de beheerschermen gebruikt om aanpassingen te doen, dan hoeft u verder niets te weten van websites bouwen. Het is zo in elkaar gezet dat ook mensen zonder verstand van websites bouwen toch met het script kunnen werken. U kunt meteen gebruik maken van subdomeinen zonder folders op de webhosting aan te maken voor de subdomeinen.

Wanneer een bezoeker iets invult in een formulier wat niet kan kloppen, dan zal de bezoeker een melding te zien krijgen hierover. De formulieren zijn uitgerust met een aantal methoden om spam te detecteren en tegen te houden.
Free Web Hosting