Hoe maak ik een startpagina

Het is een verstandig idee om eens te kijken of een startpagina website iets voor u is, wanneer u zich bezighoudt met SEO. U kunt andere websites er een boost mee geven in de zoekmachines. Met startpagina’s kunt u meer bezoekers en dus ook mogelijke klanten aantrekken. U kunt de website inzetten om links aan anderen te verkopen.

Online is er meer over zo een script te lezen. Zo zou u Moderne startpagina website bouwen eens door kunnen nemen. Dit is een artikel dat informatie bevat over een handig PHP script. U kunt probleemloos RSS feeds tonen op uw dochterpagina’s. Het plaatsen van een widget aan een dochterpagina is behoorlijk gemakkelijk. Men kan een betaalde link aanmelden op uw website. Dit geeft u een optie om geld te verdienen met het startpaginascript. U mag zelf bepalen welk bedrag u voor de linkplaatsing vraagt. Verder is er ondersteuning voor verschillende betaalmethoden.

Met het script zijn per dochterpagina en link rubriek de meta gegevens op te geven. Op een startpagina worden er een aantal gegevens getoond. Zo vindt u onderaan iedere startpagina de aanmaakdatum en het aantal links. U hoeft zo zelf niet meer te programmeren. Vanuit de aanbieder wordt er support geboden bij het script. U hoeft geen kennis over de techniek te hebben. Op deze manier is het simpel om een eigen startpagina website te maken. Binnen een zucht en een scheet heeft u uw eigen website online. De handelingen die voor installeren nodig zijn, zijn zo gemakkelijk mogelijk gemaakt door de aanbieder. De stappen voor de installatie kunt u op de website van de web developer inzien. U kunt het systeem op uw webhosting pakket installeren.
Free Web Hosting