Snel een uitgebreide portaal website samenstellen

U kunt aan elke startpagina diverse rubrieken toevoegen. U kunt het zo inrichten dat een categorie aan een deelonderwerp is gewijd. Binnen iedere rubriek kunt u verschillende links toevoegen.

Een hogere positie in Google kan met behulp van backlinks worden behaald. Meer over een PHP script waarmee een startpagina website eenvoudig is op te zetten, vindt u op hoe maak je een startpagina. Downloaden van het script kan via de link die u in dat artikel kunt vinden.

Het kleurschema kan voor iedere aparte startpagina ingesteld worden. Elke categorie kan een eigen kleurstelling krijgen. De aandacht van bezoekers kan naar een specifieke rubriek worden getrokken. Aan de onderkant van elke startpagina ziet u de statistieken van deze startpagina. U kunt elke startpagina totaal wijden aan een specifiek thema.

Verschillende betaalproviders zijn via het PHP script in te stellen. Daarbij kunt u bijvoorbeeld Mollie als betaalprovider instellen.

Aanwezig is een overzicht waarop de diverse startpagina’s worden weergeven. Met dat overzicht kan de bezoeker snel navigeren naar de dochterpagina naar keuze. De op een dochterpagina vermelde links hebben een bepaald thema. De vermelde websites zullen hoger in de zoekresultaten eindigen. Hierdoor zal uw website meer bezoekers krijgen en wordt er meer omzet met uw website gegenereerd.

Er zal een formulier op uw website worden geplaatst waarmee beheerders een eigen startpagina kunnen samenstellen. In het beheerpaneel kunt u per categorie op een startpagina de voor Google relevante gegevens invullen. U kunt per rubriek de velden voor de zoekmachines invoeren in het beheerpaneel. Per categorie kan ook de kleurstelling worden gewijzigd. Door de juiste kleuren te gebruiken kunt u de focus van de bezoeker naar een bepaalde rubriek toe halen.
Free Web Hosting