Je eigen marktplaats starten

Maakt u van een advertentie script gebruik, dan zal het eenvoudig te doen zijn om een eigen marktplaats te beginnen. Het inloggen in de beheeromgeving is heel eenvoudig. Met uw beheeraccount past u gemakkelijk alle instellingen aan. Over een handig marktplaats script waarmee dit het geval is, kunt u meer lezen op advertentie website maken. U kunt het marktplaats script online aanschaffen en na de aanschaf kunt u het direct downloaden. U kunt voor plaatsing van een advertentie binnen specifieke rubrieken een geldbedrag vragen.

U kunt het tarief per individuele rubriek instellen. Wanneer er een nieuwe advertentie geplaatst wordt, zal meteen het nieuwe tarief in rekening gebracht worden. U hoeft niet veel verstand van de techniek te hebben voor deze aanpassing.

Bij elke advertentie kan men heel gemakkelijk een aantal formulieren tevoorschijn halen. Zo is er een formulier voor reageren op een advertentie. Een ingevuld reactieformulier zal naar het e-mailadres van de adverteerder worden gestuurd. Daarnaast is er de mogelijkheid om een advertentie bij de beheerder te melden. Bijvoorbeeld voor als er iets niet klopt met de advertentie. Men kan meerdere foto’s aan eendvertentie toevoegen.
Free Web Hosting