Geld verdienen met een affiliate webshop

Met affiliate marketing kunt u inkomsten generen met de promotie van producten van derden. Zou u bepaalde producten aan anderen aanraden? Wanneer een bezoeker een product bestelt, verstuurt de feite aanbieder het product op naar de klant. U hoeft geen voorraad bij te houden. Wordt via uw verwijzing een verkoop gerealiseerd, dan krijgt u daarvoor een vergoeding. Op de pagina affiliate shop vindt u meer informatie over het bouwen van uw eigen affiliate shop.

Affiliate links kunt u ook hier en daar op startpagina sites vinden. Reguliere links worden dan met affiliate backlinks afgewisseld. Soms gebruikt men een stuk tekst of afbeelding in 1 van de rubrieken om de aandacht naar een bepaald product toe te halen. Over inkomsten generen met een affiliate script kunt u op affiliate marketing starten meer informatie vinden.

Tevens voegt u zeer eenvoudig banners toe aan uw affiliate marketing winkel. Met affiliate banners kunt u bepaalde producten nog eens extra in de schijnwerpers plaatsen. Met de backend van het script kunt u de banners heel eenvoudig toevoegen aan uw affiliate shop.

Het beheerpaneel geeft u de mogelijkheid om de kleuren van de verschillende onderdelen van uw affiliate shop te wijzigen. in de beheeromgeving kunt u de rubrieken samenstellen voor uw webwinkel. Ook kunt u de kleuren van uw webwinkel aanpassen via de beheeromgeving. Hierboven staat een link naar meer informatie over het starten van een eigen affiliate winkel. Een passend domein en webhosting zijn eveneens belangrijk.

Via het beheerpaneel kunt u productfeeds toevoegen. Kennis van websites maken is niet echt noodzakelijk. In het scherm met de systeemtaken kunt u een log zien waarin staat hoeveel producten er bij iedere feed zijn ingeladen. Wilt u bepaalde producten tijdelijk niet tonen, dan kunt u een feed op inactief zetten.
Free Web Hosting