Begin uw eigen webshop

Websites die wat meer vereisen dan enkele informatieve pagina’s, kunnen met de programmeertaal PHP eenvoudig worden ontwikkeld. Zo kan men PHP gebruiken voor het runnen van een webshop. Ook zonder specifieke PHP kennis kunt u een in PHP geschreven CMS script voor een eigen webwinkel relatief eenvoudig gebruiken. Het onderhoud en het bijhouden van een webwinkel zal in de regel relatief goedkoop zijn. Dit is een groot pluspunt van het beginnen van een webwinkel.

Heeft u uw eigen advertentiesite online, dan kunt u daar op diverse manieren geld aan verdienen. Extra inkomen kunt u verdienen met het plaatsen van banners op verschillende plekken op uw website. Tevens is extra inkomen te verdienen aan de aanvullende mogelijkheden bij plaatsing van een advertentie.

Dan kunt u gemakkelijk een betaalbare webwinkel beginnen. Via de pagina online webshop maken kunt u een PHP script vinden waarmee u zelf een webwinkel kunt realiseren. Met dit eenvoudig te gebruiken PHP script kunt u een webshop runnen. Online kunt u uw producten aanbieden middels een webwinkel. Het betalen is heel eenvoudig door een klant te doen. U stuurt de spullen naar de klant op met behulp van een e-mail waarin een besteloverzicht staat opgenomen. Als verkoper ontvangt u een e-mail waarin informatie omstreeks de bestelling staat opgenomen.

Het installeren van het script is een fluitje van een cent. De installatieprocedure wordt tijdens uw eerste bezoek aan de website geactiveerd. Tijdens het installeren kan de belangrijkste informatie ingevuld worden. Denk aan een titel en de gegevens voor Google. Verder zijn de gegevens van de database ook in te vullen. Er zijn verder een username en password voor uw beheeraccount in te stellen.
Free Web Hosting