Het realiseren van een eigen startpagina website

Aan de hand van de tips in dit artikel is het eenvoudig om uw eigen startpagina website te bouwen. Een startpagina website bouwen is makkelijk met behulp van een daarvoor bedoeld script bedoeld. U kunt een script waar de functionaliteit vast inzit, voor amper geld alvast aanschaffen. Waar het bij een startpagina voornamelijk om gaat, zijn de links naar andere websites.

Dit maakt startpagina’s behoorlijk interessant voor off-page SEO. De links worden meestal geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. De pagina Startpagina script bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. De installatie is in een handomdraai gedaan.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het aanmaken van een database. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door het script waarmee u de website kunt beheren.

Een bezoeker kan zich aanmelden via uw website en vervolgens simpel een eigen startpagina maken. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Middels het beheergedeelte past men een dochterpagina enorm simpel aan. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Het verkopen van backlinks middels uw website is een mogelijkheid. Bezoekers kunnen op diverse wijzen betalen voor een link. Een andere mogelijkheid is het toevoegen van banners. Het is erg eenvoudig om een affiliate banner te plaatsen.
Free Web Hosting