Extra inkomsten met een affiliate webshop

Een voordelig affiliate PHP script is aan te schaffen via de link die binnen dit artikel is geplaatst. Een domein en webhosting zijn tevens af te nemen via deze link. Ook zonder kennis van sites maken kunt u heel eenvoudig een affiliate website beginnen met behulp van ondersteunende software.

Aanmelding bij een affiliate netwerk is verder een noodzakelijke stap. U kunt bij een affiliate netwerk de feeds ophalen waarbij het productaanbod automatisch kan worden bijgewerkt. Wanneer er via uw affiliate link iets bij de aanbieder wordt gekocht, ontvangt u een percentage van over de verkoop.

U houdt de productinformatie actueel door de productfeeds om de zoveel tijd opnieuw in te lezen. In een productfeed staat productinformatie in een voor het script begrijpbaar formaat. Een script waarmee u deze producten kunt inladen en kunt promoten binnen uw affiliate shop, kunt u downloaden op de pagina affiliate webshop. Wanneer u de beschikking heeft over een affiliate script, is het bouwen van een affiliate shop vrij eenvoudig te doen. Door productfeeds toe te voegen in de affiliate shop kunt u producten automatisch toevoegen.

Vanuit de beheeromgeving kunt u tevens uitbreidingen op het script kopen als u dat zou willen. Wilt u starten met affiliate marketing, dan is dit script de perfecte tool daarvoor. Ook kan affiliate marketing zorgen voor extra inkomen naast uw huidige baan. Het inladen van de productfeeds is een handige functie. Wat een interessante optie is, is het toevoegen van productfeeds binnen de shop.
Free Web Hosting