Meer over PHP

Voor het toevoegen van complexe logica aan uw website is de programmeertaal PHP een prima keuze. Vaak niet direct zichtbaar voor de gebruiker, maar toch een belangrijk onderdeel. U kunt PHP zien als een stukje intelligentie achter de website.

Net als met .NET of Java kan met dus ook met PHP een webapplicatie bouwen. Over het algemeen kunt u bij de meeste webhosting providers gebruikmaken van PHP. U hoeft dus niet te verwachten dat u veel tijd kwijt bent aan installatie en configuratie.

Leren programmeren in PHP is voor iedereen die ervoor gaat zitten mogelijk. Vooral wanneer u ervaring heeft met andere programmeertalen is PHP kinderspel. Veel libraries zijn er te vinden voor PHP om het aantal mogelijkheden nog meer uit te breiden. Reageert u op een advertentie freelance PHP programmeur gezocht, let dan goed op de frameworks waarmee binnen de betreffende organisatie wordt gewerkt..

Wanneer u gebruikmaakt van PHP, dan hoeft u geen rekening met gebruikskosten of kosten voor aanschaf te houden. Ook is een groot voordeel van PHP dat het op alle grotere besturingssystemen draait.
Free Web Hosting