Simpele website laten maken met CMS programma

Voor het maken van een eigen website zijn een aantal dingen nodig. Allereerst is het belangrijk dat u een webhosting pakket afsluiten. Webhosting wordt in verschillende prijscategorieën aangeboden. Meestal zal een relatief goedkoop pakket voldoende zijn voor een nieuwe website. Upgraden is vaak mogelijk zonder dat er sprake van downtime is. Ook dient er een eigen domein geregistreerd te worden. Heeft u een bedrijf, dan is dat al helemaal van belang om serieus genomen te worden. De kosten hiervan zullen niet meer dan 10 euro per jaar zijn.U kunt er vanuit gaan dat u enkele tientallen euro’s per jaar maximaal kwijt bent aan uw eigen website.

Minstens zo belangrijk als de hosting en het domein, is het content management systeem. Een CMS pakket dat wellicht interessant voor u is, wordt beschreven op de pagina Eenvoudige website laten bouwen met CMS. Het is met de benoemde CMS software mogelijk om online diensten en producten te verkopen. Het content management systeem is zowel aan DigiWallet als aan Mollie te koppelen. Biedt u downloadbare producten aan zoals videotrainingen en e-books? Dan kan de klant na een succesvolle betaling direct uw producten downloaden. Als u serieus bent met uw website plannen dan ontkomt u er niet aan om serieus te kijken naar de verschillende content management systemen die er op de markt zijn.

Een CMS pakket kan gemakkelijk op uw webhosting worden geplaatst. Het installatie script zal tijdens uw 1e bezoek aan de website worden gestart. Diverse belangrijke instellingen kunnen tijdens het uitvoeren van het installatiescript doorgegeven worden. De installatie is ook prima uit te voeren door mensen die niet zoveel van de techniek weten. U hoeft alleen de stappen te volgen die uitgebreid staan beschreven op de website van de aanbieder. Tevens kan de aanbieder het CMS pakket op uw webhosting installeren als u dat liever heeft. U kunt automatische updates inschakelen waardoor u altijd de nieuwste versie van het CMS pakket heeft.

Doorgaans wordt er een thema met het CMS pakket geleverd waarbinnen u aanpassingen kunt verrichten. Kosten zijn op deze wijze te besparen op een grafisch ontwerp voor de website. Bij het besproken CMS systeem zullen de PHP formulieren proberen om spam zoveel mogelijk tegen te houden. Wanneer spam wordt herkend, dan zal het bericht worden tegengehouden. De ontwikkelaars streven ernaar om dit zo waterdicht mogelijk te maken.
Free Web Hosting