Wil je een eigen advertentiewebsite maken?

Met een daarvoor gebouwd PHP script kunt u heel makkelijk een eigen marktplaats beginnen. U kunt een beheerpaneel bij het script vinden waarvan uit advertenties kunnen worden geplaatst en gewijzigd. U gebruikt het beheerscherm om een advertentie aan te maken. Zodra een advertentie aangemaakt is, kunt u deze achteraf nog bewerken.

Het artikel marktplaats CMS bevat alle benodigde informatie over het PHP script. De betreffende pagina bevat ook een link naar het advertentie script. Via de betreffende link is het script ook heel makkelijk te downloaden. De files zijn heel makkelijk op de server neer te zetten. Heeft u de files neergezet op de server, dan kan het installatieproces gestart worden. U kunt het installatieprogramma gebruiken om de belangrijkste gegevens van uw website in te vullen.

Een groot voordeel van een reeds bestaand script is dat het ook duidelijk is hoe de ondersteuning geregeld is. Voor het wijzigen van de layout is geen enkele kennis nodig van HTML en CSS. Wanneer u de kleuren wijzigt, worden de juiste codes voor u gegenereerd. Er wordt een beheerpaneel meegeleverd waarmee de kleuren van uw eigen marktplaats eenvoudig ingesteld kunnen worden.

U krijgt de mogelijkheid om een aantal banners in het advertentie overzicht te plaatsen. Voor de extra opties zoals het tonen van een telefoonnummer of een website bij een advertentie, kunt u ook geld rekenen.
Free Web Hosting