Beheer betaalbaar een nieuwe portaalsite

Aan een dochterpagina zijn er verschillende rubrieken toe te voegen. U kunt elke categorie op iedere dochterpagina aan een bepaald onderwerp wijden. U kunt diverse backlinks plaatsen binnen iedere rubriek.

Over een hogere ranking krijgen met backlinks is er meer te vinden in het artikel hoe maak je een startpagina. Via dat artikel vindt u een link waarmee u een startpagina script kunt downloaden. Het script is voorzien van een apart installatieprogramma. Het script is zo in elkaar gezet dat paginabeheerders zich heel eenvoudig via uw website kunnen aanmelden.

Daarbij kunt u backlinks verkopen aan bezoekers. Voor een link op een gewone startpagina en een link op de voorpagina kunt u verschillende bedragen rekenen. Het script ondersteunt daarbij verschillende betaalproviders. U kunt gebruik maken van Mollie.

Verder kan affiliate marketing worden toegepast, wanneer u tevens affiliate links aan uw startpagina’s toevoegt. U genereert bij affiliate marketing inkomsten per sale. Dit is ook bij een affiliate webshop het geval. Binnen uw SEO strategie is het gebruiken maken van startpagina’s altijd een goede keuze.

Er is een overzicht van dochterpagina’s op de website. Er kan met dit overzicht heel gericht naar een dochterpagina over een specifiek onderwerp worden genavigeerd. Links op een dochterpagina gaan alleen over een specifiek thema. De positie van de vermelde websites in Google wordt daardoor beter. Het aantal bezoekers zal daardoor stijgen en u zult ook meer inkomsten met uw website genereren.

De startpagina website bevat een aanmeldformulier waarmee nieuwe paginabeheerders zich kunnen registreren voor het aanmaken en het bewerken van een eigen startpagina. In het beheerpaneel kunt u per categorie op een startpagina de voor Google relevante gegevens invullen. Het gaat daarbij om de meta keywords en een meta description. Per categorie kan ook de kleurstelling worden gewijzigd. De aandacht van de bezoeker kan zo naar een specifieke categorie toegetrokken worden.
Free Web Hosting