Ontwikkel uw eigen portaalsite

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze wijze gemakkelijk opvragen. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker krijgt zo de juiste dochterpagina te zien. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken als u een script aanschaft. Voor niet veel geld kunt u vast een startpagina script in uw bezit hebben. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Bij de ontwikkeling van het script heeft men daarom een veilig PHP inlogsysteem in elkaar gezet.

Het script zorgt ervoor dat het beheer heel simpel is. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geïnstalleerd. De PHP code van het startpaginascript wordt bij een bezoek aan de site uitgevoerd. De PHP code zorgt ervoor dat de juiste inhoud naar de browser van de bezoeker wordt teruggezonden. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de juiste startpagina in zijn venster krijgt. In het artikel Portaalsite maken informatie staat veel informatie over een recentelijk ontwikkeld startpagina script. U vindt daar meer informatie over een professioneel startpagina script dat bovendien betaalbaar is. U kunt makkelijk een startpagina website in elkaar zetten met behulp van het startpagina script. U mag bij het samenstellen van een startpagina zelf kiezen welk subdomein er aan de startpagina moet worden gekoppeld. Op de website van de webdeveloper vindt u een handleiding.

De widgets maken het mogelijk om snel een weerkaartje of nieuwsblokje toe te voegen op een dochterpagina. En het is mogelijk om informatieve teksten te plaatsen. Het aanmaken van een nieuwsblokje is makkelijk te doen. Het aanmaken van informatieve stukken tekst op uw dochterpagina’s is een andere optie van het startpagina script. Ook is een weerkaartje gemakkelijk toe te voegen.
Free Web Hosting