Een Nederlandse startpagina maken

Er kunnen verschillende redenen zijn om een startpagina aan te maken. De motivatie kan betrekking hebben op een hobby. De wens om extra inkomen te hebben kan ook een motivatie zijn. Eenvoudig uw favorieten online plaatsen kan natuurlijk ook een drijfveer zijn.

Het kiezen van een goede startpagina website voor het aanmaken van uw dochterpagina is een eerste stap. Verder zult u zich moeten beramen op een naam voor het subdomein waarmee uw startpagina te bereiken zal zijn. U zult ook een goed werkend e-mailadres moeten hebben. Vaak moet u dit e-mailadres bevestigen.

U kunt pas links aan uw startpagina toevoegen, voordat u één of meer categorieën heeft aangemaakt. Op deze manier brengt u een bepaalde structuur op de startpagina aan. Links die over een bepaald onderwerp gaan, kunt u zo in dezelfde rubriek plaatsen.

U kunt meer over het aanmaken van uw eigen dochterpagina te weten komen door het artikel Eigen startpagina door te nemen. Omdat u straks weet hoe u precies een startpagina moet aanmaken en vult, zal het u gemakkelijk afgaan. Het is niet zo heel ingewikkeld om uw eigen startpagina aan te maken.

U kunt uw eigen dochterpagina op verschillende websites kosteloos aanmaken. Soms is het toevoegen van een bepaald aantal links als minimum een harde eis die door de beheerders van de website wordt gesteld. Uw startpagina moet dan op een bepaalde datum een bepaald aantal links hebben, anders wordt deze op inactief gesteld.
Free Web Hosting