Een uitgebreide portaalsite beheren

Ontplooit u linkbuilding activiteiten, dan is een startpagina website erg nuttig. Links kunnen op de website binnen rubrieken worden ingedeeld. U kunt de relevante zoektermen per dochterpagina invullen in het beheerpaneel. U kunt zo per dochterpagina op de juiste wijze de zoektermen doorgeven aan bijvoorbeeld Google.

U kunt links op een flink aantal websites zonder extra kosten toevoegen. Het samenstellen van een eigen startpagina kan op een groot aantal van dit soort sites zonder extra kosten. Houd er wel rekening mee dat er soms voorwaarden worden gesteld voor wat betreft het minimum aantal links op uw dochterpagina.

Uw dochterpagina kan helaas worden verwijderd wanneer u zich onbedoeld niet aan de voorwaarden houdt. Met een eigen startpagina website is dat te voorkomen. Daarover leest u op Startpagina Script meer. U kunt bij het bouwen van uw eigen startpagina website worden bijgestaan door een PHP script. Met de voorwaarden van andere websites hoeft u dan geen rekening te houden. Het is prima te doen om online aan uw startpagina website te verdienen. Het is namelijk naast het aanmaken van een gratis dochterpagina mogelijk om links te verkopen. Een bezoeker zal moeten betalen voor een link wanneer hij geen link terug kan plaatsen. Bedrijven hebben vaak een budget voor linkbuilding. Startpagina websites helpen dus niet alleen websites stijgen in de zoekmachines.
Free Web Hosting