Beheer gemakkelijk een moderne startpagina site

U kunt een startpagina website vrij eenvoudig voor affiliate marketing gebruiken. Eigenlijk is een startpagina website een grote linkverzameling. Links dragen bij aan een betere positie in de zoekresultaten van diverse zoekmachines. U richt de links heel eenvoudig per thema in op een startpagina website. De individuele dochterpagina’s beslaan vaak een enkel thema. Het is per dochterpagina vaak mogelijk om de belangrijkste zoektermen in te voeren. Op elke individuele dochterpagina kunnen rubrieken aangemaakt worden om de links uit te splitsen in deelonderwerpen.

Her en der is er iets over het beginnen van een eigen startpagina website te vinden. De pagina Eigen startpagina vertelt u bijvoorbeeld meer over een eigen startpagina website. Er zijn scripts verkrijgbaar waarmee eenvoudig een startpagina website te bouwen is. U hoeft dan zelf geen PHP script meer te schrijven. De bestanden van zo een script dienen op een webhosting pakket te worden geplaatst.

Zou u graag een website rondom affiliate marketing opbouwen? Ook de verkoop van links zorgt naast het affiliate marketing inkomen voor inkomsten. De prijs van een link is in te stellen via de beheeromgeving. Er kan meteen online worden betaald voor een nieuwe link. Als het PHP script ziet dat er is betaald, is de link direct op de gekozen dochterpagina zichtbaar. Hierdoor hoeft u zelf in principe te doen als er een link wordt aangemeld.

Wilt u affiliate banners afwisselen op uw website, dan is dat eenvoudig te regelen. U kunt het zo instellen dat op een bepaalde plek de ene keer de ene banner getoond wordt en de andere keer de andere. Het is overigens geen enkel probleem om eigen banners toe te voegen aan uw startpagina website. Of een banner van het platform Google Adsense weergeven. Zo is het mogelijk om te variëren en de onderzoeken wat het beste voor u werkt.

Voor het gebruik van het PHP script is geen enkele kennis van de techniek vereist. Men heeft het script zo gemaakt dat ook mensen zonder diepgaande technische kennis ermee kunnen werken. U kunt meteen gebruik maken van subdomeinen zonder folders op de webhosting aan te maken voor de subdomeinen.

Het script zal gegevens die de bezoeker in de formulieren op uw site invoert, controleren op geldigheid. Daarnaast bevatten de formulieren technieken voor het herkennen en tegenhouden van spam.
Free Web Hosting