Uw eigen advertentie website starten

Er zijn verschillende typen website waarmee online geld verdienen eenvoudig te doen is. Zo kan een eigen marktplaats hiervoor worden ingezet. Aan de ene kant verdient u geld aan adverteerders. Zo kunt u geld vragen voor de plaatsing in bepaalde rubrieken. U kunt ook een prijs instellen voor een aantal opties die te kiezen zijn bij het plaatsen van een nieuwe advertentie.

Op Een marktplaats goedkoop starten leest u meer over het beginnen van een advertentie website. Het is verstandig om daarbij gebruik te maken van een marktplaats PHP script. Op een simpele wijze kunnen met een advertentie script wijzigingen aan uw marktplaats website worden doorgevoerd.

Via het beheerpaneel kunt u het maximumaantal foto’s per advertentie instellen. Het is mogelijk om het aantal foto’s hoog te zetten of in te perken. U kunt bij het instellen van het maximumaantal foto’s per advertentie rekening houden met de beschikbare ruimte op uw webhosting pakket.

Via de voorkant van uw advertentie website kan men zich gemakkelijk registreren als adverteerder. Het aanmaken van een account gebeurt met behulp van een registratieformulier die men op uw website kan invullen. Wanneer er niet kloppende gegevens worden ingevuld, krijgt de bezoeker een melding te zien.

Per rubriek op uw advertentie website zijn de belangrijkste zoektermen in te vullen. Het marktplaats PHP script neemt SEO-gerelateerde zaken uit handen.

Met behulp van een betaalkoppeling kunnen er eenvoudig online betalingen worden verricht. U kunt tevens een bedrag rekenen voor de aanvullende opties bij het plaatsen van een nieuwe advertentie.
Free Web Hosting