Een professionele advertentie site maken

Een advertentie website is gemakkelijk te realiseren met behulp van een PHP script. Een onderdeel van het script omvat het beheerpaneel. Het beheer is vanuit deze omgeving heel simpel. Zelf kunt u de inloggegevens kiezen gedurende het draaien van het installatieprogramma.

Het artikel Wil je een advertentiesite runnen? bevat alle benodigde informatie over het PHP script. De betreffende pagina bevat ook een link naar het advertentie script. Het script downloaden is gemakkelijk te doen via de betreffende link. De files zijn heel makkelijk op de server neer te zetten. Na het plaatsen van de bestanden met FTP kunt u het installatieproces starten. De gegevens die voor uw website relevant zijn, zijn gedurende de installatie in te voeren.

Over de geleverde ondersteuning zal er ook meer duidelijkheid zijn bij een kant en klaar script. U hoeft geen enkele kennis van HTML of CSS te hebben. De opmaakcodes worden genegeerd nadat u de kleuren voor uw website heeft gekozen. Via een centraal scherm kunt u de kleuren van de website wijzigen.

U krijgt de mogelijkheid om een aantal banners in het advertentie overzicht te plaatsen. Er zijn een aantal opties die bij het plaatsen van een advertentie kunnen worden gekozen, waarvoor u per optie een bedrag kunt rekenen.
Free Web Hosting