Nieuwe startpagina beginnen

Een speciaal stukje software stelt u in staat om zeer eenvoudig een startpagina website te maken. Het kan namelijk met een startpagina PHP script. U hoeft dan nauwelijks iets van websites ontwikkelen te weten. Zelf een startpagina website bouwen ligt zo binnen uw handbereik. Het plaatsen van een RSS feed aan één van uw startpagina’s is een fluitje van een cent. Het laatste nieuws tonen is zo geen enkel probleem. Over verschillende onderwerpen zijn er RSS feeds te vinden. Zodat u per dochterpagina bovendien passend nieuws kunt tonen als u dat wilt.

U kunt Eigen startpagina bezoeken wanneer u daar wel oor naar heeft. De aanschafkosten van een startpaginascript verdient u terug met de verkoop van links. Per link categorie kunt u afzonderlijk de kleuren instellen. Het toevoegen van een nieuwe rubriek is kinderspel. Wanneer u wilt kunnen daarbij anderen een gebruikersaccount aanmaken. In het geval dat men is ingelogd, kan men via het beheergedeelte een eigen startpagina maken. Bovendien kan de bezoeker een subdomein invoeren, waarop de startpagina te bezoeken zal zijn. Ook kan men een titel en een beschrijving invoeren.

U kunt per afzonderlijke dochterpagina de voor de zoekmachine interessante informatie invullen. Dit zorgt ervoor dat uw startpagina dochters aan de juiste zoekwoorden worden gekoppeld. Het is verder mogelijk om knoppen aan uw dochterpagina’s toe te voegen. In het geval dat u wilt is het tevens mogelijk om banners op uw startpagina website te plaatsen. Dit geeft de optie om bannerruimte te verhuren aan derden. Het aanmaken van een affiliate banner is een andere optie. Wilt u dus eens iets nieuws doen online, dan is een eigen startpagina website een keuze die u tal van mogelijkheden biedt.
Free Web Hosting