Startpagina website samenstellen tips

Het in elkaar zetten van een startpagina website is relatief gemakkelijk. Wel is het handig om daarbij gebruik te maken van een startpagina script. Met een ondersteunend PHP script is er zelfs geen kennis van websites maken nodig. Het script is zelfs te gebruiken wanneer u amper kennis van de techniek heeft.

Wilt u een dergelijk script gaan gebruiken, lees dan de pagina eens door. Als u de links in dat artikel volgt zult u uitkomen op de website van de aanbieder van een startpagina script. Met behulp van dat script is het heel gemakkelijk om een eigen startpagina website te bouwen. Het is belangrijk dat u de bronbestanden overzet naar uw webhostingpakket. Ook is het verstandig om een mooie domeinnaam te registreren bij uw webhosting, waarmee de site bereikbaar zal zijn.

Het is mogelijk om meerdere startpagina’s aan te maken op uw website. Daarbij zal iedere dochterpagina in de regel een eigen onderwerp krijgen. Handig is de mogelijkheid om zelf het subdomein van een nieuwe startpagina te kiezen. U kunt er zo namelijk voor zorgen dat het subdomein bestaat uit relevante zoektermen. Verder is het mogelijk om afzonderlijk de belangrijke zoektermen per individuele dochterpagina in te stellen.

Een nieuw account kan via een registratieformulier op uw website worden aangemaakt. Het aanmelden van een eigen startpagina is vervolgens met dat gebruikersaccount mogelijk. Eenmaal ingelogd kan men een eigen startpagina samenstellen. Naast links zijn er allerlei andere zaken toe te voegen aan de eigen startpagina. Op een startpagina zijn naast backlinks tevens widgets te plaatsen. Een beheerder kan de metagegevens van zijn startpagina eenvoudig instellen tijdens het aanmaken.

Een beheeraccount geeft u niet alleen de rechten om dochterpagina’s aan te passen, maar ook de algemene instellingen van uw startpagina website. Wilt u banners plaatsen die vervolgens op alle pagina’s getoond zullen worden, dan is dat snel geregeld. Ook kunt u de algemene kleurstelling van uw website aanpassen. Wanneer een aanvraag van een browser komt, zal het script de juiste startpagina erbij zoeken. Aan de hand hiervan zal worden bepaald welke gegevens uit de database nodig zijn en aan de bezoeker getoond zullen worden.
Free Web Hosting