Tools voor site beheer

Veel technische kennis is er tegenwoordig niet meer nodig voor het bouwen van een website. Wijzigingen worden via het beheerpaneel van een content management systeem doorgevoerd. Voor iedereen is het bouwen van een website zo gemakkelijk te doen. Neem CMS systeem door wanneer u wel interesse heeft in het gebruik van een CMS systeem. CMS pakketten bieden een groot aantal voordelen. Voor een simpele website heeft u een ruime keuze. Op de contactpagina van uw site wordt een contactformulier weergegeven. U kunt de velden van het formulier veranderen als u dat wilt. Het systeem zal ingevulde spam negeren en niet doorsturen naar u. Dit zorgt ervoor dat u zo min mogelijk spam ontvangt via uw eigen website. Kennis van websites maken is absoluut niet nodig om een CMS pakket te kunnen gebruiken.

Tijdens het uitvoeren van het installatiescript heeft u de gelegenheid om een admin account aan te maken. Met dit account kunt u inloggegevens op het beheerpaneel en de door u gewenste aanpassingen doen. Het beheerpaneel is zo gemaakt dat er nauwelijks technische kennis voor nodig is. Het scheelt vooral tijd want het bouwen van een beheer script voor uw website gebeurt niet in 1 dag.

Het is mogelijk om extra beheeraccounts aan te maken. Met een CMS pakket kunt u prima samen met anderen het beheer van de website doen. U hoeft dan niet uw eigen inloggegevens aan anderen te geven. De ander kan zijn eigen inloggegevens gebruiken om in te loggen binnen het beheergedeelte. Een wachtwoord vergeten, dat kan natuurlijk voorkomen. Een gebruiker kan via zijn e-mailadres instructies aanvragen voor wachtwoordherstel. Wanneer het e-mailadres bekend is binnen het content management systeem, dan zullen de instructies naar het e-mailadres worden gestuurd.
Free Web Hosting