Beheer van uw startpagina

Wilt u een eigen website, dan zou u ook kunnen overwegen om een eigen startpagina te maken. Uiteraard is een volledige startpagina website ook mogelijk. Over de mogelijkheden kunt u hier meer lezen. De ene optie zal het ene voordeel hebben en de andere optie het anderen. Overigens is het ook mogelijk om een startpagina website te bezitten en tevens op websites van derden een eigen startpagina te hebben. Dus in feite een combinatie van de opties.

Een eigen startpagina kunt u kosteloos maken op diverse websites. U heeft dan echter niet in de hand hoe lang uw startpagina in de lucht blijft. Aan de ene kant weet u niet hoe lang men door blijft gaan met de website in de lucht houden. Het zal niet de eerste keer zijn dat een startpagina om een onduidelijke reden wordt verwijderd. Op sommige websites is het verplicht om een bepaald minimum aantal links op uw startpagina te hebben. Anders wordt uw startpagina uit de lucht gehaald.

Meer informatie over het samenstellen van uw eigen startpagina kunt u vinden in Een Nederlandse startpagina samenstellen. Met de juiste informatie zal het uw snel lukken een aantal goede startpagina’s in elkaar te zetten. Door de juiste dingen te doen, kunt u uw startpagina onderscheidend maken. U kunt de informatie in het artikel zien als een handreiking.

Omdat momenteel veel startpagina websites op elkaar lijken, is het een perfect moment om zelf een startpagina website te beginnen waarbij u een geheel eigen stijl aanhoudt. Kiest u voor deze optie, dan krijgt u zelf de controle over de volledige startpagina website. Het kan juist slim zijn om veel tekst en weinig links op een dochterpagina te plaatsen. In het geval u een minimum aantal links dient te plaatsen op uw startpagina, is deze stijl van dochterpagina’s opbouwen niet mogelijk. Heeft u een eigen startpagina website, dan zit u niet aan dergelijke voorwaarden vast. Daarbij kan een startpagina met 5 links naar goede artikelen waardevoller zijn dan een startpagina met 20 links naar slechte artikelen.
Free Web Hosting