Een nieuwe portaalsite beginnen

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze verstandige gemakkelijk opvragen. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de correcte startpagina in zijn browser krijgt. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. U kunt een script waar de functionaliteit al inzit, voor amper geld alvast aanschaffen. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Men heeft bovendien een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

De gebruikersinvoer wordt op geldigheid gecontroleerd door het startpaginascript. Dit is belangrijk om uw website tegen slechte bedoelingen te beschermen. Genoeg beveiliging is van cruciaal belang voor uw startpagina website. U hoeft zelf geen startpagina script meer te ontwikkelen indien u een bestaand script koopt. Wanneer u nieuwsgierig bent geworden, kunt u Eigen startpagina maken eens doorlezen. U kunt daarmee een grote hoeveelheid tijd besparen. Het grote voordeel van een kant en klaar startpagina script is dat u meteen aan de slag kunt.

Het aanmaken van een nieuwsblokje is simpel te doen. U kunt categorieën bovendien voorzien van stukjes informatieve tekst. U kunt een blokje met het laatste nieuws toevoegen indien u dat wilt. Met het startpagina script is het verder mogelijk om informatieve teksten aan uw startpagina’s toe te voegen. Het is bovendien geen probleem om een aantal banners aan uw startpagina website toe te voegen.
Free Web Hosting