Ontwikkel je eigen portaalsite

Bovendien krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken indien u een script aanschaft. Een dergelijk script is voor amper geld al aan te schaffen. Het systeem installeren is niet moeilijk. Men heeft het inlogsysteem daarnaast zo veilig mogelijk gemaakt.

Het beheer wordt door het startpagina script gemakkelijk gemaakt. U dient het startpaginascript te installeren op uw webhosting pakket. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. De bezoeker zal de inhoud van de juiste dochterpagina zien. Ook u kunt een eigen startpagina website beginnen. Meer is te lezen op Goede startpagina in het geval dat u zo een soort website wilt beginnen. Op een startpagina website bevinden zich een aantal dochterpagina’s, doorgaans met een eigen thema. Met behulp van de rubrieken die op iedere dochterpagina zullen bestaan kan dit weer worden ingedeeld in deelonderwerpen.

In feite is een startpagina script een tool waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. Het script dient op uw webhostingpakket geplaatst te worden. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. De PHP code zoekt vervolgens de corresponderende pagina inhoud en toont die aan de bezoeker.
Free Web Hosting