Je favoriete websites op een rijtje

Voor linkbuilding kunt u op een makkelijke wijze gebruik maken van startpagina’s. Links die naar uw website wijzen, dragen bij aan de positionering van uw site binnen Google. Er zijn redelijk wat websites te vinden waar u zelf een startpagina kunt maken (zoals hier). Maar het is ook mogelijk om uw eigen website te maken.

Een dergelijke website kan worden gemaakt met een script. Over dat script staat op Beheer een verzameling van je bookmarks meer informatie. Links naar favoriete sites kan men groeperen binnen rubrieken. Er kunnen ook andere blokken aangemaakt worden zoals een rubriek waarin het laatste nieuws getoond worden. Het script is redelijk recent ontwikkeld. U zult meer van zulke scripts kunnen vinden, maar vaak zijn deze scripts niet aangepast op de eisen van deze tijd. Het script maakt de pagina’s responsive, zodat u ook op de mobiele telefoon de website kunt bekijken.

U kunt met het script inkomsten genereren. U kunt met het script backlinks verkopen en daarmee geld verdienen. Via 1 van de schermen in de beheeromgeving kunt u eenvoudig het bedrag instellen dat u vraagt voor linkplaatsing. Er is een koppeling met Mollie ingebouwd in het script waarbij u eenvoudig uw API sleutel instelt. Via deze koppeling kan een betaalmogelijkheid worden gecreëerd. De link zal meteen worden toegevoegd aan de website zodra er is betaald. Er is geen noodzaak om iets handmatig te plaatsen.

Er bestaat tevens de mogelijkheid om met behulp van banners extra inkomen te generen. Dit kunnen affiliate banners zijn, die u op verschillende locaties op de website kunt plaatsen. Het affiliatenetwerk Daisycon is bijvoorbeeld in te zetten voor affiliate marketing. Een netwerk waarbij u zich kunt aanmelden is bijvoorbeeld Tradetracker.
Free Web Hosting