Bouw een eigen affiliate internetshop

Extra geld verdienen online is op een aantal manieren mogelijk. Het is daarbij eenvoudiger wanneer u een eigen product kunt verkopen online. Maar het is ook goed mogelijk dat u geld wilt verdienen zonder eigen product. Affiliate marketing biedt dan een interessant alternatief. Bij affiliate marketing fungeert u als tussenpartij tussen koper en aanbieder en verdient u een percentage op een verkoop.

Een affiliate shop kunt u starten met het script dat u op affiliate script kunt kopen. Voor dit script heeft u een domein en webhosting nodig. Het is wel nodig om webhosting af te sluiten en een domein aan te vragen. Wanneer u kiest voor een hostingpakket samen met het script, dan wordt het script direct op dit hostingpakket geplaatst voor u.

Wijzigingen zijn via een speciaal ontwikkeld beheerscherm door te voeren binnen uw webshop. U krijgt uw eigen gebruikersnaam met wachtwoord om binnen de beheeromgeving in te loggen en de site te beheren. Zodra u bent ingelogd, kunt u allerlei aanpassingen binnen uw webshop doen. Zo kunt u de rubrieken binnen uw webshop aanmaken via de beheeromgeving.

Banners zijn eveneens eenvoudig toe te voegen aan de site. Banners kunnen op verschillende plekken binnen de affiliate shop worden geplaatst. Het plaatsen van banners doet u eenvoudig binnen het beheerpaneel. Met deze beheeromgeving brengt u ook andere aanpassingen aan binnen uw webwinkel.
Free Web Hosting