FBME bank

Momenteel gaat het met de FBME bank in Tanzania en in Cyprus niet goed. De Federal Bank of the Middle East staat al enige tijd onder bewind. Sommige onderdelen van het bedrijf zijn gesloten en verkoopactiviteiten zijn gestaakt. Klanten kunnen slechts naar een Cypriotische bankrekening dagelijks een kleine hoeveelheid geld opnemen.

Geldstromen zijn onnavolgbaar en FBME Bank trekt dubieuze klanten aan, blijkt uit een rapport van FinCEN. Hierdoor kunnen criminelen en terroristen hun geld bij FBME Bank stallen. Reden voor de centrale banken om FBME Bank onder bewind te plaatsen.

Het nieuws ging als een lopend vuurtje en klanten willen als gevolg hiervan hun spaargeld zo spoedig mogelijk opnemen. Het is de vraag hoe lang FBME Bank kan blijven voortbestaan als er straks geen inkomsten meer zijn. Tevens is ook de klantenservice niet goed op de hoogte van de maatregelen van de centrale banken.

Wanneer u meer wilt weten over het nieuws rond FBME Bank dan is het artikel FBME Bank: Zypern bettelt in Afrika de moeite waard. Het is immers zaak dat u zo snel mogelijk uw spaargeld opneemt.
Free Web Hosting