Ontwikkel makkelijk een nieuwe startpagina website

Het is niet lastig om zelf een portaalwebsite in elkaar te zetten. De juiste middelen tot uw beschikking hebben is daarbij wel belangrijk. Voor het bouwen van een linkportaal is het handig een speciaal daarvoor bedoeld PHP script te gebruiken. Een bestaand script bevat al de functies die u nodig heeft.

Een startpagina website kan tevens vrij eenvoudig worden ingezet voor affiliate marketing. Het in elkaar zetten is vrij gemakkelijk als u een startpagina script heeft. Affiliate links zijn op dezelfde manier toe te voegen als reguliere links.

Zou u er graag meer over weten? Het is dan aan te raden om de pagina Eigen Startpagina eens te bekijken. Er wordt vanuit dat artikel gelinkt naar een modern PHP script voor het bouwen van uw eigen startpagina website. Dit script is te downloaden vanaf de site van de aanbieder. De bestanden van het PHP script kunt u meteen downloaden nadat u heeft betaald. Het is een goed idee om de in dit artikel vermelde link te volgen.

Eerst plaatst u de bestanden op uw webhosting pakket. Het installatie script wordt tijdens uw eerste bezoek aan uw nieuwe website aangeroepen. U kunt tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website invoeren. Ook kunt u de database gegevens invoeren tijdens de installatie. Het script zal de content van uw startpagina website in deze database opslaan.

U heeft de mogelijkheid om per dochterpagina de belangrijkste zoekwoorden op te geven. U kunt de dochterpagina’s per onderwerp indelen. Zo kunt u links plaatsen die over hetzelfde onderwerp gaan. Dit komt de positie in de zoekresultaten van Google ten goede.

Klik op de bovenstaande link om meer informatie over het script te krijgen. Ook kunt u natuurlijk zelf een script bouwen. Daar gaat wel enige tijd overheen. Ook is kennis van PHP dan vereist. Met een reeds bestaand script hebben de programmeurs het werk al voor u gedaan.
Free Web Hosting