Een nieuwe portaal website runnen

Het is niet lastig om een startpagina website in elkaar te zetten met het daarvoor bedoelde PHP script. Het is niet nodig om folders te creëren voor de afzonderlijke startpagina’s waaruit uw website bestaat. Het script zal van een database gebruikmaken waarin de content van alle afzonderlijke startpagina’s zal worden opgeslagen. Een centraal blok code zorgt voor het inlezen van de juiste pagina content en voor het versturen van de content naar de browser.

Zou u graag zelf aan de slag willen met een startpagina website die op bovenstaande efficiënte wijze te werk gaat? Via de links op Een uitgebreide startpagina site ontwikkelen kunt u uiteindelijk het aanbod vinden op de website van de ontwikkelaar. De betaling voor de aanschaf van het script kan op diverse manieren verricht worden. Verder ontvangt u een afzonderlijk e-mailbericht waarin de link naar de downloadpagina is opgenomen. Het is mogelijk om op een later moment een nieuwe versie van het script te downloaden.

Wanneer u een nieuwe startpagina aanmaakt, kunt u kiezen of deze uit drie of vier kolommen moet bestaan. Per afzonderlijke dochterpagina is dit in te stellen. U kunt de verschillende rubrieken van de dochterpagina binnen deze kolommen plaatsen. Naast links kunt u ook verschillende soorten widgets toevoegen aan een categorie.
Free Web Hosting