Startpaginascript

Heeft u een eigen website? Overweeg dan eens een eigen startpagina aan te maken. Het biedt een mogelijkheid om links naar uw website te plaatsen. Links verwezenlijken een stijging van uw positie in de zoekresultaten van de zoekmachines. U kunt zich gratis registreren voor uw nieuwe startpagina. Uw startpagina kunt u op verschillende sites maken.

Een goede startpagina kan zelfs voor een extra zakcentje zorgen. Dit terwijl u verder geen kosten heeft voor de startpagina. Men is bereid u te betalen voor links. Maar dan is er wel werk aan de winkel.

U kunt het op allerlei manieren invulling geven wanneer u uw eigen startpagina website heeft. U heeft dan echt alles zelf in de hand. Via Bouw uw eigen startpagina kunt u meer informatie krijgen over het Startpagina Script. Met dit script kunnen ook mensen zonder technische kennis aan de slag. Het script is zo geschreven dat iedereen ermee overweg kan.

Draait u zelf een startpagina script dan beheert u een gehele startpagina website. Meer informatie inwinnen kan via deze link: Een eigen startpagina. Een startpagina kan extra inkomsten binnenhalen. U kunt uw producten aan de man brengen door middel van banners. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is een andere mogelijkheid. Daarbij zijn ook veel mensen bereid te betalen voor een link naar hun website op uw startpagina. Bijvoorbeeld u verkoopt 10 links voor 10 euro.
Free Web Hosting