Het opzetten van je moderne portaalsite

U kunt startpagina’s nog altijd prima voor linkbuilding inzetten. Men maakt daar dan ook gretig gebruik van. Zo veel worden startpagina’s gebruikt dat er Nederlandstalige PHP scripts bestaan waarmee u zelf een startpagina website kunt bouwen. Wilt u daarover meer lezen, dan kunt u eens de pagina Eigen startpagina doornemen. U kunt daar lezen hoe u aan een dergelijk script kunt komen.

Wilt u inkomsten met het startpaginascript genereren, dan worden daarvoor diverse faciliteiten geboden. Middels een betaalkoppeling kunt u links verkopen en online betalingen daarvoor ontvangen. het bedrag dat u rekent voor een link op uw startpagina website kunt u middels het beheergedeelte eenvoudig invoeren. Middels de betaalkoppeling ontvangt u met gemak online betalingen.

Wilt u een banner uploaden, dan doet u dat gewoon met behulp van uw browser. U kunt bannerruimte verhuren, maar tevens een Adsense blok is snel toegevoegd. Diepgaande kennis van zaken is totaal niet nodig.

Nuttig zijn startpagina’s daarnaast in het geval dat u linkbuilding activiteiten verricht. Op een startpagina website zult u een aantal dochterpagina’s aantreffen. U kunt per afzonderlijke startpagina een subdomein instellen. Men kan opgeven welke subdomein men graag gekoppeld heeft aan zijn startpagina. U kunt op deze verstandige de dochterpagina’s opbouwen rondom een bepaald zoekwoord. Een tekst met daarin de belangrijkste zoektermen kan nog apart per linkcategorie worden toegevoegd.

Eerder las u het alvast in dit artikel. Extra widgets plaatsen is een mogelijkheid die u steeds vaker ziet. Er is bijvoorbeeld een widget waarmee het laatste nieuws op een dochterpagina te zien is. Ook een poll is eenvoudig geplaatst. Zoiets kunt u met het script eenvoudig aanmaken op 1 of meer dochterpagina’s. Zonder dat u kennis van websites bouwen nodig heeft. De kleuren van de startpagina website wijzigen is daarnaast zeer makkelijk.
Free Web Hosting